Budgetplanner

De budgetplanner.

Gemakkelijk je uitgaven bijhouden

Een stijlvolle budgetplanner voor iedereen die inzicht wil in zijn/haar inkomsten en uitgaven, spaardoelen helder wil maken en uitgaven op een leuke manier wil bijhouden!

Wil jij je bewust worden van jouw uitgaven? Heb je een droom of doel waarvoor je wil sparen? Zoek je een handig huishoudboekje om bij te houden waar jouw geld naartoe gaat? Met mijn handige en stijlvolle budgetplanner houd je overzicht over jouw inkomsten, uitgaven en spaardoelen. En dat op een leuke manier

N

Gerichter sparen

N

Financiële rust

N

Bewustwording uitgavepatroon

Help! Waar gaat dat geld toch naartoe?

$

Ben je benieuwd waarom het aan het einde van de maand lastig is om iets over te houden om te sparen?

$
Heb je een negatieve relatie met geld, waardoor je financiële stress ervaart en moeite hebt om grip te krijgen op je uitgaven?
$
Wil je graag gericht sparen, bijvoorbeeld voor die langverwachte vakantie, de aankoop van een nieuwe auto, of dat speciale cadeau voor je (klein)kinderen?
$
Zou je graag je financiën actief willen beheren met behulp van een budgetplanner om onnodige financiële stress te vermijden?
$
·Wil je je financiële bewustzijn vergroten, zodat je weloverwogen en verstandige financiële beslissingen kunt nemen?
$
·Zou je graag willen leren hoe je prioriteiten stelt in je uitgaven, bijvoorbeeld om strategisch aan schuldenaflossing te werken?

Kortom: Heb je behoefte aan meer inzicht in je inkomsten en uitgaven? Mijn praktische en stijlvolle budgetplanner gaat je helpen om financiële rust te creëren.

7

“The art is not
in making money,
but in keeping it.”

Hey, Elise. Wat maakt jouw budgetplanner dan anders dan andere planners?

Budgetteren moet vooral leuk zijn; daar hecht ik veel waarde aan. En geloof me: dat is zéker mogelijk! De budgetplanner heeft een stijlvolle uitstraling, waardoor je hem trots in het zicht kunt laten liggen. Hierdoor ben je sneller geneigd om wekelijks de planner tevoorschijn te halen. Ondanks dat je zelf effort moet steken in de planner, sta ik altijd onder speed dial om je te helpen met al je vragen. Ook verschijn ik regelmatig in je inbox! Je krijgt zo nu en dan een reminder of extra tips van mij in je mailbox, zodat je altijd een stok achter de deur hebt.

Wat kun je met de budgetplanner?

N
Spaardoelen (bijvoorbeeld voor een vakantie, bruiloft, auto) vastleggen en de voortgang hiervan bijhouden.
N

Maandelijks al jouw inkomsten en uitgaven op een rij.

N
Maandelijks jouw budget berekenen en verdelen.
N
Notes maken op de notitiepagina’s.

En hoe werkt dat dan?
Let me tell you!
In de budgetplanner leg je spaardoelen vast en houd je de voortgang bij.
Je budgetteert je gewenste uitgaven en noteert wat je werkelijk uitgeeft.
Elke week biedt een notitiepagina voor bijzonderheden en maandelijks reflecteer je hoe de maand is verlopen aan de hand van sterren.
Onderweg geven QR-codes een interactief tintje aan je planner.
Hoe tof is dat?

Wat bereik je met een budgetplanner?

N
Een budgetplanner helpt je te begrijpen waar je geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. Dit inzicht helpt je 100% om bewuste financiële beslissingen te nemen.
N
Je ontdekt patronen in je uitgaven waar je op kunt besparen. Geef je bijvoorbeeld veel geld uit aan een lekker broodje voor de lunch of gaat je geld voornamelijk naar abonnementen (waarvan je niet eens wist dat je ze had).
N
Met een budgetplanner kun je doelgericht werken aan het bereiken van financiële doelen, zoals het reserveren van budget voor een ontspannen vakantie, een gezellig avondje uit, de aanschaf van een nieuwe auto of het kopen van een extraatje voor jezelf of je (klein)kinderen.
N
Heb je schulden? Dan kan budgetplanner je helpen om deze beter te beheren. Door prioriteiten te stellen en extra geld toe te wijzen aan schuldaflossing, kom je sneller van schulden af.
N
Weten waar je financieel staat en actief werken aan financiële doelen vermindert financiële stress rondom geld.
N

Als je eenmaal een overzicht hebt, kun je je budget aanpassen en optimaliseren. Misschien ontdek je waar je onnodige uitgaven kunt verminderen of mogelijkheden om meer geld te sparen. Gaaf, toch?

Budgetplanner kopen?

Wil jij een positieve relatie met geld krijgen, grip krijgen op je uitgaven en je financiële doelen bereiken? Neem de leiding over je financiën met mijn budgetplanner! Stel duidelijke doelen en werk aan een stabiele financiële toekomst. Start vandaag nog met inzicht krijgen in je financiële situatie!

Neem vrijblijvend contact op

Kun jij wel wat extra handen gebruiken op het gebied van financiële dienstverlening? Ik kom graag langs voor een kop koffie!