Particulieren

Financieel advies particulieren

Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Elise, het klinkt allemaal heel makkelijk als jij het zegt, om een goed overzicht van te krijgen van je financiële situatie, verzekeringen en toeslagen. Maar ik vind het toch lastig om zelf te doen.’  En dat kan ik begrijpen. Het is toch niet het leukste klusje, je hebt er weinig kennis van en het neemt veel tijd in beslag. Laat mij je helpen!

Kopzorgen over je financiële situatie

Aan het einde van de maand heb je steeds geld tekort, wanneer je je bankrekening checkt, is het bedrag altijd lager dan je in eerste instantie had verwacht. De schulden stapelen zich op waardoor aflossen steeds moeilijker voor je wordt. Weer een blauwe brief op de deurmat! Neemt het bijhouden van een (financiële) administratie veel tijd in beslag? Heb je ieder jaar weer moeite met de aangifte van je inkomstenbelasting? Weet je niet hoe je toeslagen moet wijzigen of moet aanvragen? Of ben je gedurende de jaren het overzicht over al je verzekeringen verloren? Tijd om een expert bij de hand te nemen.

Samen maken we een plan

Ik help je met het doen van je aangifte inkomstenbelasting en het krijgen en behouden van het overzicht in je administratie. Denk hierbij aan budgetplanning, verzekeringen en toeslagen. Samen maken we een plan van aanpak, zodat jij weer overzicht krijgt van je financiële situatie, verzekeringen en toeslagen.

Stop met piekeren over je financiële situatie

Wanneer je de hulp van een financieel adviseur inschakelt, hoef je je geen zorgen meer te maken over je (financiële) administratie. Alles wordt vóór je gedaan. Zo heb je áltijd het overzicht over de financiële situatie van je bedrijf, kun je bijsturen wanneer dat nodig is, weet je welke rekeningen er betaald moeten worden en weet je of je genoeg geld hebt om een investering te kunnen doen. Je kunt altijd bij je cijfers om te weten waar je staat en tegelijkertijd besteed je zo min mogelijk tijd aan je administratie. Een hoop voordelen toch?

Ook voor nabestaandenzorg

Helaas stoppen de meeste uitvaartverzorgers na de uitvaart met het leveren van zorg, terwijl er doorgaans veel geregeld moet worden op financieel en administratief vlak. Ook hier kan ik je bij helpen.

Neem vrijblijvend contact op

Kun jij wel wat extra handen gebruiken op het gebied van financiële dienstverlening? Ik kom graag langs voor een kop koffie!