Ondernemers

Succesvol ondernemen is meer dan alleen tevreden klanten of een mooie omzet.

Succesvol ondernemen is meer dan alleen tevreden klanten of een mooie omzet. Natuurlijk is dat de kern van je bedrijf, maar het financiële overzicht houden is minstens zo belangrijk. Maar heb je daar wel tijd voor? En is de juiste kennis wel in huis? Laat mij je helpen! Ik neem je boekhouding en administratie uit handen. Korte lijntjes, persoonlijk contact en betrokkenheid staan bij mij hoog in het vaandel. Zo kunnen we allebei doen waar we goed in zijn.

Kopzorgen over je financiële situatie

Als ondernemer heb je heel wat aan je hoofd. Je bent druk met je bedrijf, je klanten, de verkoop, nieuwe ontwikkelingen en meer. Een goed georganiseerde (financiële) administratie is daarom ook ontzettend belangrijk, maar je bent er veel tijd aan kwijt. Je kunt je tijd beter besteden aan de groei van je bedrijf, maar goed… het moet toch een keer gedaan worden. Wellicht heb je ook weinig kennis van fiscale zaken, dus wordt het een hele klus. Hier kom ik om de hoek kijken.

Een financieel adviseur als rechterhand

Zie mij als je rechterhand; onderdeel van het team! Ik neem al je administratieve zaken uit handen. Denk hierbij aan het inboeken van facturen, belastingaangifte doen en aangifte inkomstenbelasting opgeven. Zijn er nog andere taken die je liever uit handen geeft, zoals agendabeheer, mailbeheer of het structureren van documenten? Geen zorgen, want ik ben een echt allrounder. Bovendien heb ik een groot netwerk waar ik altijd terecht kan. Ik kan je dus een compleet servicepakket bieden. Zo kun jij je focussen op de groei van je bedrijf. Je zult merken dat ik het anders doe dan andere financiële dienstverleners. Ik ben betrokken, heb graag persoonlijk contact en hou van korte lijntjes.

Een overzicht van je (financiële) situatie

Wanneer je de hulp van een financieel adviseur inschakelt, hoef je je geen zorgen meer te maken over je (financiële) administratie. Alles wordt vóór je gedaan. Zo heb je áltijd het overzicht over de financiële situatie van je bedrijf, kun je bijsturen wanneer dat nodig is, weet je welke rekeningen er betaald moeten worden en weet je of je genoeg geld hebt om een investering te kunnen doen. Je kunt altijd bij je cijfers om te weten waar je staat en tegelijkertijd besteed je zo min mogelijk tijd aan je administratie. Een hoop voordelen toch?

Neem vrijblijvend contact op

Kun jij wel wat extra handen gebruiken op het gebied van financiële dienstverlening? Ik kom graag langs voor een kop koffie! 

* Kun jij ook privé wat hulp gebruiken bij de financiële administratie? Neem dan hier contact op.