Over mij

 Financieel adviseur Elise van Geel

Hoi! Ik ben Elise van Geel van Financieel bij van Geel, oftewel jouw rechterhand voor de financiële administratie, aangiftes, facturen, offertes en andere administratieve zaken. Handig toch? Ik woon in Hooge Zwaluwe in een fijn huis omgeven door veel groen en uitgestrekte weilanden. Hier woon ik samen met mijn man Anton, ons zoontje Stef en de hond Guus en dat is elke dag weer genieten.

Hoe mijn passie voor cijfers begon

Heel eerlijk: ik heb dyslexie, dus erg goed in talen ben ik niet. Des te meer groeide mijn ‘liefde’ voor cijfers, want daar was ik dus wél goed in. Tijdens mijn middelbareschooltijd vertelde mijn leraar Duits mij: ‘Elise, jij moet absoluut niets met talen gaan doen. Ga iets met wiskunde doen, want dat overzicht heb je.’ Nou daar heb ik naar geluisterd! Door mijn dyslexie heb ik moeite met taal, maar het heeft me één ding gebracht: dat ik nu doe waar ik écht goed in ben en wat ik graag doe, en dat is het werken met cijfers. Ik geef hulp en advies aan elke sector, maar mijn specialisme ligt in de agrarische sector en de bouwsector.

Agrarische sector en bouwsector

Even een stapje terug… Hoe kom ik bij de agrarische sector en de bouwsector? Ik ben geboren in Blauwe Sluis en opgegroeid bij mijn ouders op het platteland. Hier komt de interesse voor de agrarische sector dan ook vandaan. Mijn vader heeft altijd gewerkt in de wegenbouw; iets wat ik minstens zo interessant vond. Die interesse in de agrarische sector en in de bouw is altijd gebleven. De mensen die in deze sector werken zijn vaak open, direct en eerlijk en dat past bij mijn manier van communiceren. Daarnaast kan ik mij ook voorstellen dat alles over financiële administratie Chinees voor ze kan zijn. Het is namelijk niet hun vak. Ik beloof je dat ik alles aan je zal uitleggen in jip-en-janneketaal.

 

Financiële dienstverlening in de praktijk

Van bijbaan tot opleiding, van grotemensenbaan tot zzp’er. Ja, na 11 jaar heb ik heel wat praktijkervaring opgedaan rondom (financiële) administratie en dienstverlening. Dit is begonnen bij een bijbaantje in een bouwbedrijf waar ik de administratie voor deed. Dit beviel me zo goed dat ik de opleiding assistent accountant heb gevolgd en afgerond. Met mijn papiertje op zak ging ik op zoek naar mijn eerste baan bij een accountantskantoor en die had ik vrij snel gevonden. Na 7 jaar gewerkt te hebben in verschillende functies bij verschillende accountantskantoren voelde ik dat er iets ontbrak. Ik merkte dat klanten behoefte hadden aan persoonlijk contact en meer betrokkenheid vanuit mijn kant. Dit kon ik ze toen niet bieden en dat vond ik ontzettend jammer. Ik snap het hè, want daar is op zo’n kantoor niet altijd de ruimte voor, maar het was toch wel iets wat ik écht miste. Ik wilde niet alleen bellen en gegevens verwerken, maar ik wilde ze ook bellen om te vragen: ‘ Goh, hoe is het nu met jou!’ Dit was de start van mijn zzp-avontuur.

Ook voor particuliere hulp

Ook ben ik er voor particulieren die aan het einde van hun geld steeds een stukje maand overhouden. Hierin begeleid ik ze en samen gaan we kijken wat we kunnen doen om te bezuinigen. Daarnaast help ik bij het doen van hun inkomstenbelasting, het aanvragen van toeslagen en het overzicht van hun verzekeringen terug te krijgen. Iedereen kan bij mij terecht voor hulp en vragen!

Weetjes over mij

In de winter ga ik graag op vakantie naar de zon.

Ik drink geen koolzuurhoudende dranken dus ik maak de lekkerste mixdrankjes met appelsap & sinaasappelsap

Mijn bed slaapt verrukkelijk.

Wij hebben een onwijs lief hondje, Guus.

Ik hou van een wijntje met een lekkere borrelplank op zijn tijd. Ik woon ook niet voor niets in het bourgondische Brabant.

Ik ben geen ochtendmens maar echt een avondmens!!

nEEM Vrijblijvend CONTACT OP

Kun jij als ondernemer of particulier wel wat hulp gebruiken bij je (financiële) administratie? Neem contact met me op en ik kom graag langs voor een kop koffie.